Om Mindful Pilates

Jeg er..

Uddannet STOTT pilates instruktør 2010 hos Natural Balance Pilates, Aarhus v. Karen og Michael Christensen

Jeg har mangeårig træningserfaring med STOTT pilates og holder løbende min uddannelse vedlige gennem efteruddannelse og workshopdeltagelse flere gange årligt.

Uddannet Mindfulnessinstruktør, ved ATWORK skolen, Aarhus 2012
Jeg har løbende afholdt kursus for mennesker med stress eller stresslignende symptomer. Ligeledes har mange deltaget pga følelse af ubalance og uro i livet -mennesker, der søger selvudvikling.

Jeg er uddannet yogalærer hos Mind and Motion, Aarhus v. Nina Pfeiffer nov. 15. Jeg har såvel holdtræning, men afholder også workshops med forskellige temaer og fokusområder.  

Uddannet sygeplejerske siden 1991. Gennem de sidste 12 år med arbejde i Hjerteforeningen, hvor jeg fungerer som sygeplejerske og rådgiver. Jeg har mangeårig erfaring indenfor det kardiologiske speciale med forskellige arbejdsfunktioner. Den røde tråd i mit arbejde har været at hjælpe mennesker på vej – mod nye livsvaner eller større afklaring og accept i forhold til pågældendes livssituation. Altid med udgangspunkt i den enkeltes behov og muligheder.

TRÆNING HOS MINDFUL PILATES:

- giver kvalitetstid og- træning

- i en behagelig atmosfære

- ro til fordybelse i din træning

- er afstressende

- med egentid på yoga- og pilatesmåtten, så nærværet er i højsæde

Der laves hver uge individuelt program til hver enkelt hold eller workshop, hvor niveauet hele tiden er afstemt efter holddeltagernes formåen.

Har du i en uge ikke mulighed for at deltage på eget hold, så er du altid mere end velkommen til at byde ind på et af de andre hold. Således kan du altid opretholde den træning, du har betalt for.

Glæden er meget stor for mig, når udøverne går ind for deres træning.

Helle Sandersen