Yoga

Yoga er ikke en religion, men en flere tusind år gammel praktisk filosofi, der vejleder i, hvordan man kan leve i bedre balance med sig selv og sine omgivelser.

Yoga foregår på flere niveauer og udøves på mange forskellige måder og med forskellige formål. Der er meget omkring yogalæren, man kan dykke ned og fordybe sig i - så som chakralære, kroppens anatomi og fysiologi, yogateori, filosofi og psykologi. De fysiske øvelser, vi udøver under træningen, er kun en del af yogaen.

For mig et rigtig godt sted at starte!

Vi kan i overvejende grad være tilbøjelige til fortrinsvist at bruge hovedets ressourcer - når vi praktiserer yoga inddrages også kroppens intelligens.

Yoga kan være med til at balancerekrop og sind, give mental og kropslig styrke til at klare det, du møder i hverdagen og til at leve et værdifuldt liv.

Den øgede kropsbevidsthed som yogatræning giver dig kan du få stor glæde af i din hverdag. Den kan gøre , at du reagerer sundt på de signaler kroppen sender og derved forebygge skavanker som dårlig ryg, dårlig holdning, muskelspændinger, spændingshovedpine og stresssymptomer.

Jeg har til hensigt at undervise  blide, rolige øvelser med høj grad af sikkerhed. arbejde med at smidiggøre kroppen uden at overbelaste den. 

Vi kommer til at svede og mærke kroppen, der arbejder  med fokus på nærvær og velvære.

Jeg har mange års undervisningserfaring såvel fra mit arbejde som sygeplejerske og rådgiver og som pilatesinstruktør.

Fremover vil jeg glæde mig til også at kunne tilbyde yogaundervisning og vil ydmygt søge en nærværende, grundig og anerkendende tilgang.

Husk yoga er for alle aldre, køn, størrelser og uanset tidligere erfaring med yoga. Du behøver ikke kunne nå dine tæer, stå på hovedet eller være speciel smidig eller stærk. Det er vigtigere, du kommer med en åben indstilling og lyst til at lære nyt og arbejde med dig selv og din krop.

"Jeg håber, du vil få lyst til at være med"