Holdtræning - yoga

YOGA mandage - efterår 2019:

Kom og stræk din krop smidig, stærk og sund!

Hver yogatime starter roligt siddende eller liggende, så du slipper dagens aktivitet og "lander" i din krop. Ofte kombineret med  afbalancerende åndedrætsøvelser. Herefter ca. en time med flydende øvelser til behagelig og dæmpet musik. Jeg guider øvelserne, så der kommer et helt naturligt flow. Vi kommer til at være i konstant bevægelse i et blødt og roligt tempo, så der er overskud til fordybelse og nærvær med det du laver. Du vil få arbejdet med hele din krop og få behagelige og effektfulde stræk og løsnet op for spændte muskelgrupper.

Øvelserne guides så alle kan være med og opnå øget styrke og smidighed ud fra den enkeltes træningsniveau. Hver time afsluttes med en dyb afspænding, hvorved kroppen kan modtage de gavnlige virkninger af de mange yogastillinger.

Du kan være med uanset tidligere erfaring med yoga. Jeg håber, du har lyst til at deltage og bagefter er der tid til at hyggesnakke og stille evt. spørgsmål til yogatimen.

 Yogamodul 4 sessioner

Mandage kl 17.30-19

4 gange: 4/11-25/11-19

Pris: 380,-

Tilmelding senest en uge før modulstart på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms på 27124912. (UDSOLGT)

 

Mindful yoga

En yogasession med ekstra fordybelse!

Med tid til fordybelse i hver enkelt af øvelserne/strækkene får "travlheden" i krop og sind trange kår.

Åndedrættets fokusering er på en og samme tid med til at vitalisere os og berolige nervesystemet. Giver en dybere sindsro.

Lange blide yogastræk er med til at mindske stresssymptomer, løsne op for spændinger og uoplagthed.

Skøn omsorg for dig selv her i december. Du går mest sandsynligt herfra med større ro og bedre energi! Måske kender du en god ven/veninde, der skal inviteres med.

Mandag den 9/12-19 kl. 17-19

Pris: 125,-

Tilmelding senest 1/12 - 19 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms på 27124912. Husk at skrive navn, mail og tlf i din tilmelding.

 

Yogasessioner du kan tilmelde dig enkeltstående:

Onsdag den 16/10 kl. 17-18.30

Torsdag den 21/11 kl. 17-18.30

Jeg planlægger Hatha-yoga, hvor der i timen vil være lange blide stræk, men flow i øvelserne, så vi opnår den gode fornemmelse af ro i kroppen disse øvelser også efterlader. Stille, rolig guidning, så nybegyndere også kan deltage:-)

Så har du ikke deltaget her før, så ikke tøv - du kan sagtens være med og er så velkommen! Og er du i forvejen udøver her, så er muligheden for en ekstra ugentlig træning.

Pris: 100,- pr. gang

Tilmelding senest en uge før, altså 9/10 og 14/11 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms på 27124912

 

Workshop - "De 5 tibetanere":

Torsdag den 7/11 - 19 kl. 17 - 19

Kom og hør tanken bag og lær de 5 øvelser. En serie af øvelser du vil kunne have glæde af resten af dit liv.

Pris: 125,-

Tilmelding senest 31/10-19 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms på 27124912  (UDSOLGT)