Holdtræning - yoga

YOGA EFTERÅRSMODULER 2018:

Yogamoduler a´ 6 og 4 gange

Yogaforløb med fokus på styrke, ro og balance! 

Hver yogatime starter roligt siddende eller liggende, så du slipper dagens aktivitet og "lander" i din krop. Ofte kombineret med  afbalancerende åndedrætsøvelser. Herefter ca. en time med flydende øvelser til behagelig og dæmpet musik. Jeg guider øvelserne, så der kommer et helt naturligt flow. Vi kommer til at være i konstant bevægelse i et blødt og roligt tempo, så der er overskud til fordybelse og nærvær med det du laver. Du vil få arbejdet med hele din krop og få behagelige og effektfulde stræk og løsnet op for spændte muskelgrupper.

Øvelserne guides så alle kan være med og opnå øget styrke og smidighed ud fra den enkeltes træningsniveau. Hver time afsluttes med en dyb afspænding, hvorved kroppen kan modtage de gavnlige virkninger af de mange yogastillinger.

Du kan være med uanset tidligere erfaring med yoga. Jeg håber, du har lyst til at deltage! Der er bagefter tid til at drikke et glas kold eller varm væske, stille eventuelle spørgsmål til yogatimen eller bare hyggesnakke.

Mandage kl. 17.30 - 19

Forløb 6 gange: 3/9 - 8/10

Pris: 570,-

Forløb 4 gange: 5/11 - 26/11

Pris: 380,-

Tilmelding senest en uge før modulstart, dvs. henholdsvis 27/8 og 29/10 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms på 27124912.

 

Yogamodul med integreret mindfulnessøvelser:

Mandag den 22/10 kl. 17.30 - 19.30

Jeg planlægger denne workshop, så der er særlig fokus på de rolige yogaøvelser, hvor alt foregår mere nænsomt. 

Vi vil starte som altid med at lande på måtten og mærke dagens aktivitet i krop og hoved. Herefter guides øvelser i et slowflow - så der tilstræbes en glidende overgang mellem øvelserne i et tempo, hvor alle kan være med.

Jeg vil integrere åndedrætsøvelser og stående mindfulness-meditationsøvelser undervejs.

Jeg håber, du har lyst til at deltage i en særdeles afstressende yogaworkshop. Og som altid er der tid til en kop te/et glas vand efter timen:-)

Pris: 150,-

Tilmelding senest 11/10 - 18 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms på 27124912

 

Fredagsyoga - en herlig start på weekenden:

Selvforkælelse med skøn yoga for krop og sind!

Vi bruger kroppen til at "lukke lidt ned" for al den aktivitet, der har været i ugens løb og bare holde fokus på at deltage på yogamåtten. Nyde at hele kroppen arbejdes roligt igennem med styrkende, smidiggørende og afbalancerende yogaøvelser! Vi kommer til at arbejde os varme i en tilpas flydende strøm af øvelser.

Alle kan deltage uanset tidligere erfaring med yoga. Og jeg laver selvfølgelig te/snack til at nyde efter timen.

Fredag den 5/10, 2/11 og 30/11 kl. 16 - 17.30. Man kan tilmeldes særskilt og behøver ikke deltage alle 3 gange!

Pris pr gang: 115,-

Tilmelding senest en uge før hver session!! til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på sms 27124912